Bedrukking

Sportkledij zorgt ervoor dat u zich perfect kan onderscheiden van het concurrerende team, school of bedrijf. Een perfecte uitrusting is steeds voorzien van de nodige bedrukking op de juiste plaats. Het clublogo op je borst, een sponsor op de buik, uw  naam of  je nummer op de rug, al deze zaken zorgen ervoor dat je uitrusting uniek is.

Als verdeler van talloze sportmerken verzorgen wij alle drukwerk in eigen beheer voor :

  • Professionele sporters en amateursporters
  • Sportclubs
  • Voetbalclubs
  • Sportteams van bedrijven
  • Sportteams van scholen, colleges en onderwijsinstellingen

Verschillende drukwijzen

Zeefdruk: Per kleur wordt er een zeef aangemaakt. De kleuren worden dan door middel van de zeef op de gewenste plaats op het textiel aangebracht.

Digitaal transfer: Door middel van een snijplotter worden de logo’s en nummers uitgesneden op een print folie. Na het uitpellen van deze logo’s en nummers worden ze geperst op de kledij met een hittepers.

Borduring: Met behulp van een borduurmachine worden de logo’s op het textiel aangebracht.

Sublimatie: Sublimeren betekent het overgaan van een vaste stof naar een gasvormige stof. Dit wordt toegepast door hittegevoelige inkt te verwarmen met een drukpers waardoor de inkt gaat verdampen en zich gaat vastzetten op de vezels van het textiel. Bij deze techniek zitten de kleuren en de inkt dus dieper verwerkt in het textiel en heb je geen opdruk zoals bij zeefdruk of digitale transfers. Het voordeel hier is dat de kleuren veel langer behouden blijven na gebruik.