DESIGN, CREATE, PLAY!

BE THE ARCHITECT OF YOUR OWN PROJECT

FIELD by SportswearAdvisor

FIELD is een nieuw Belgisch sportswear concept, die op de markt is gekomen om aan de speciefieke noden van onze klanten te voldoen. Vertrekkende van een wit blad, die u zelf kan invullen naargelang uw kleuren, design en geschiedenis van uw team,club en/of vereniging. Daarom is FIELD de nummer één, gespecialiseerd in op maat gemaakte designs en fabricatie van unieke sportkledij die overeenstemt met uw club identiteit. FIELD denkt mee met uw uniek concept en heeft een geheel team ter beschikking waarvoor niks onmogelijk is. Dit qua design, textiel, specifieke afwerking, … Onze sportkledij wordt binnen Europa geproduceerd, daarom kunnen wij een strakke levertermijn hanteren. Voor FIELD is service en kwaliteit de sleutel tot succes. Ons doel is om dit ook over te dragen naar uw club!

ONTWERPSTUDIO

Zonder beperkingen en volledig naar wens. Dit betekent dat we voor uw club een volledige identiteit kunnen creëren, zodat uw club een professionele uitstraling krijgt. In de ontwerpstudio kunnen we ontwerpen van A tot Z. Zowel voor kledij, merchandising, boarding en extra sportieve middelen zijn wij uw leverancier. Ook kunnen wij een nieuw logo voor uw club ontwerpen of wilt u uw huidig logo re-branden? Dat kan allemaal.

 

SERVICE

Door onze eigen productie kunnen wij snelle levertermijnen garanderen. Alsook vinden we het zeer belangrijk dat u eigen architect bent van uw project. Dit wil zeggen dat wij een partnership aangaan en meedenken met uw project om zo tot het beste resultaat te komen. 

KWALITEIT

Wij maken gebruik van kwalitatieve duurzame materialen. Om deze kwaliteit te waarborgen werken wij samen met de beste leveranciers die door de jaren heen hun betrouwbaarheid bewezen hebben.


 

ONZE CIJFERS

+ 1
items sold
+ 1
tevreden klanten

Design

Onze ontwerpstudio zorgt voor unieke designs volledig naar de wensen van de club/vereniging en bedrijf.

AANTALLEN

Door onze inhouse ontwerpstudio en logistiek dienst kunnen wij snel schakelen om grote aantallen te ontwikkelen en te produceren.

Website_Foto

KWALITEIT

Omdat we werken met de grootste sportteams is het mogelijk voor FIELD om te testen en te ontwikkelen zodat we een premium teamwear merk kunnen zijn.

INNOVATIE

Net zoals de atleten die met ons werken blijven wij onszelf steeds verbeteren innoveren we nog dagelijks op het gebied van ON FIELD en OFF FIELD teamwear.

UW CLUB/VERENIGING/BEDRIJF IN FIELD?

PLAN EEN AFSPRAAK EN/OF VRAAG EEN OFFERTE AAN?​

We design all in one technical teamwear solutions for the complex needs of the sportswear industry.

FAQ

LEVERTERMIJN ?

De levertermijn voor FIELD bedraagt 4-6 weken. De termijn begint te lopen vanaf het moment waarop het ontwerp is goedgekeurd door de klant.  Naargelang de periode van het jaar kunnen de levertermijnen variëren.

WELKE FILES LEVER IK AAN VOOR MIJN LOGO'S ?

De kwaliteit van de logo’s is zeer belangrijk, daarom vragen wij aan de klanten om deze in vector-file aan te leveren. Bestands-type: .eps, .ai, .pdf

Indien u deze niet kan aanleveren hebben wij zelf een grafische dienst die deze voor u kan vectoriseren.

Op WELKE STOF KAN MEN SUBLIMEREN ?

Sublimeren kan enkel op 100% polyester of maximaal 12% elastane aanwezig in polyester.

BETALINGSVOORWAARDEN ?

Omdat dit custom-made artikelen zijn hebben wij volgende betalingsvoorwaarde. 50% voorshot en overige 50% bij levering te betalen.

Copyright © 2024 Sportswearadvisor. All Rights Reserved.  Privacy policy - Cookie policy - Algemene Voorwaarden
webdesign by conversal