Pakket 3 Heren Apolloon

85.00 incl. BTW

T-Shirt Heren Apolloon

Het Macron shirt is een perfect slim fit sportshirt, gemaakt van softlock, 150 gram. Het Macron shirt voelt erg comfortabel aan en biedt een aangename vocht- en temperatuurregeling tijdens het dragen.

Wissen

Apolloon

Short Heren Apolloon

De Macron short is een short geschikt voor zowel wedstrijden als trainingen. De Macron short is standaard fit en gemaakt van Evertex (150 gr). Hierdoor is deze short zeer licht en erg comfortabel.

Wissen

Apolloon

Voetbal Sokken Apolloon

Wissen

Apolloon

Trainingsbroek Heren Apolloon

De Macron pant is een trainingsbroek met nylon ritsen aan beide broekspijpen en steekzakken aan de bovenkant van de broek aan beide kanten. De Macron trainingsbroek is slim fit vanaf onder de knie tot aan de onderkant van de broek. Verder is de Macron broek gemaakt van Poly Dry en biedt de sporter een aangename warmte.
Te combineren met:

  • TARIM SWEATSHIRT
  • NIXI TRAININGSJAS
  • PAN HOODY
Wissen

Apolloon

Sweatshirt Heren Apolloon

De Macron top is een trainingstop met een korte nylon rits aan de bovenkant van de top. De Macron top is slim fit en is gemaakt van Poly Dry. De Macron top biedt de sporter een aangename warmte. Aan de onderkant van de trainingstop is het mogelijk om de top strakker aan te trekken en vast te zetten d.m.v. een koord.

Wissen

Apolloon

Apolloon

- +