Dug-Deken Goud

169.95 incl. BTW

✓ Warme deken zonder voetenzak
✓ Kleur: Zwart/zwart
✓ Handzakken
✓ Verwarmt 3 uur lang, 35-42 graden
✓ 3000 mAh batterij en oplader bijgeleverd
✓ Water en wind afstotend
✓ Rol en klik opbergsysteem
✓ Klittenband bevestiging aan de deken
✓ Biedt warmte voor de rug/buik/voeten

Energie gaat niet langer verloren aan de buitenlucht, omdat gebruikers de warmte isoleren wanneer er op het Belieff heating element gezeten wordt. Dit bespaart niet alleen energie, maar het zorgt ook voor meer warmte en comfort!

De elektrische heating is voorzien van een batterij die zorgt dat je lichaam tot max. 42 graden en 3 uur verwarmd wordt. Het heatingelement is voorzien van een band waarmee hij aan de deken bevestigd kan worden. Bevestigingsmogelijkheden in de voetenzak, dijbenen, romp en/of billen. Het heatingelement verspreid een aangename warmte en beschermt je tegen de koude dagen in de in- en outdoor!

Koude handen en voeten zorgen ervoor dat het lastig is om warmte te ervaren, warm te worden en/of te blijven periodes van kou. Door de dekens van Belieff is dit nu verleden tijd, zit je warm en comfortabel gedurende de koude winter maanden, ongeacht de omstandigheden.

Deze dubbel gevoerde en warme deken van Belieff beschikt over voetbescherming en handzakken, waardoor de uiteindes van het lichaam optimaal warm worden gehouden, want wanneer we warmte aan handen en voeten ervaren zijn we beter bestand tegen de koudste dagen in de in- en outdoor. De deken van Belieff is makkelijk mee te nemen en op te bergen door het klicksysteem.

Het fleece deken is erg makkelijk op te rollen en vast te maken met een kliksysteem. Hierdoor neemt het deken bijna geen ruimte in en is het gemakkelijk op te bergen of zelf mee te nemen naar buiten.

De binnen- en buitenkant kunt je gemakkelijk schoonmaken met een doekje. Tevens is de deken wasmachine bestendig. Gooi het zonder zorgen in de wasmachine op 40 graden.

LET OP! Indien u het dug-deken wenst te bedrukken met logo/sponsor, gelieve contact op te nemen via [email protected]

Upload logo

Indien u een sponsor wenst op het Dug-Deken dan kan u het logo hier uploaden.
Op deze manier kunnen wij uw Dug-Deken voorzien van de nodige bedrukking

(max file size 128 MB)
- +
SKU: N/B */ ?>