Dug-Deken Silver

84.95 incl. BTW

✓ Warm deken met geïsoleerde voetenzak
✓ Koord om voetenzak te dichten
✓ Handzakken
✓ Water en wind afstotend
✓ Rol en klik systeem
✓ Kleur: Zwart/zwart
✓ Geschikt voor schoenen met noppen
✓ Afmeting: L140 x B 90 x H 35

Het deken met voetenzak is ideaal voor iedereen om met de koudere dagen heerlijk warm te blijven. Het deken is speciaal ontwikkeld om je warm te houden terwijl je comfortabel zit, ongeacht de weersomstandigheden. Je hoeft je schoenen niet uit te trekken om je voeten in de voetenzak te steken. Het materiaal van het deken is gemaakt van softshell en is vuil- en waterafstotend. Naast de voetenzak beschikt het deken ook over handzakken, zodat alle uiteindes van jouw lichaam warm gehouden worden. Dit zijn de eerste lichaamsdelen die koud worden, vandaar dat je die goed warm moet houden.

Niet alleen is de deken warm, maar ook is deze wind- en waterdicht. Hierdoor kan je het bij elke weersomstandigheden dragen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om de kou. Het materiaal van de deken is gemaakt van softshell, waardoor het tevens gemakkelijk is om schoon te maken.

Het Dug-Deken is makkelijk mee te nemen en op te bergen door het klicksysteem. Het deken is wasbaar op 40 graden.

De binnen- en buitenkant van het deken en de voetenzak je gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Je kan er ook voor kiezen om de wasmachine te gebruiken sinds het deken wasmachine bestendig is. Het deken is wasbaar op 40 graden en zal er brandschoon uitkomen.

LET OP!!

Indien u het dug-deken wenst te bedrukken met logo/sponsor, gelieve contact op te nemen via [email protected]

Upload sponsor/logo

Indien u een sponsor wenst op het Dug-Deken dan kan u het logo hier uploaden.
Op deze manier kunnen wij uw Dug-Deken voorzien van de nodige bedrukking

(max file size 128 MB)
- +
SKU: N/B */ ?>